O nama

Tekstila.com.hr

Albonakommerce d.o.o. je društvo osnovano 1990.g., a osnovna djelatnost koju je obavljalo bila je prodaja tekstila i gotove robe. Nakon svih godina uspješnog poslovanja, u svibnju, 2013. godine društvo preuzima nova vlasnica te nastavlja svojim dosadašnjim radom uz proširenje djelatnosti na proizvodnju, marketing, savjetovanje i organizaciju…

Kako bismo se još više približili našim kupcima i stekli naklonost novih kreativaca i osoba koje vole biti originalne i sa STILOM, odlučili smo brendirati naše prodajno mjesto, web i Facebook stranicu i tako smo dobili TEKSTILU!

TEKSTILA je pristupačna, pouzdana, kreativna, iskrena, uvijek spremna na nove suradnje. TEKSTILA nudi opuštenu atmosferu, stručan savjet, velik izbor tkanina po izuzetno pristupačnim cijenama… Ono po čemu je Tekstila posebna otkrit ćete ukoliko nas posjetite na adresi Ivana Grohovca 3a u Rijeci.

Za sve upite slobodno se obratite Maji na 091 2434 222!


Maja Tomazic


Zovem se Maja Tomažić Jakumatović, vlasnica sam firme Albonakommerce d.o.o. Rođena sam 11.2.1975. godine u Rijeci te nakon Prve sušačke gimnazije završila Fakultet za turistički management u Iki i Talijansku školu mode Callegari. Bavila sam se modnim dizajnom dugi niz godina pod imenom Marcia, nastupala na više od 60 modnih revija po Hrvatskoj. Dobitnica sam Nagrada za najbolju kolekciju u klasi pret-a'-porter, te za najbolji dizajn 1997.  TTF-a na Fashion Newsu u Rijeci, te nagrade za dizajn 2000.g. na manifestaciji "Ljepote iz Hrvatske" Talijanske škole mode "Callegari". Više od 15 godina radila sam za privatne firme u području marketinga i prodaje, a odlukom da pokrenem svoj privatni posao ulazim u poduzetničke vode i preuzimam firmu Albonakommerce d.o.o. za koju sam i sama radila za vrijeme studija, te stekla prva znanja o prodaji, marketingu, izlaganju robe i odnosu prema kupcima i prije svega tekstilu. Završila sam i poslijediplomski specijalistički studij Marketing menadžmenta na Ekonomskom fakultetu u Rijeci. Uz majčinske obaveze vrijeme provodim u prirodi, planinarenju, šetnjama uz more gdje crpim i nove ideje za privatni posao. Smatram da se dobro dobrim vraća i vjerujem da put do cilja nikada nije lak, u čemu leži i čar toga puta koji nas uči o sebi i okruženju od svake strmine, zavoja, uspona i pada.